2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Luxusnyaralásra utazott Gyurcsány Ferenc és felesége

A Ripost értesülései szerint váratlanul Szardíniára utazott a Gyurcsány-házaspár. A sziget felkapott luxusnyaralóhely, számos milliomos tengődik festői szépségű tengerpartjain és nyomorog méregdrága szórakozóhelyein. Nyilvánvaló, hogy nem fogunk sírni utánuk, de az időzítés és a helyszínválasztás megér egy misét.

A lap úgy tudja, hogy legalább egy hetet töltenek a híres-hírhedt Smaragd parton, ahol szinte mindennapos, hogy egy-egy oligarcha bérbe vesz egy egész öblöt a luxusszálloda összes szobájával és alkalmazottjával együtt. Ott, ahol egy szállodai szoba ára egy napra akár 3000-4000 dollárra, vagyis akár egymillió forintra rúg. Azt egyelőre nem tudni, jachtozni is fognak-e, hiszen a sziget nemcsak oligarcha-, de jachtparadicsom is, de annyi bizonyos, hogy közben Gyurcsánynak a magyar országgyűlésben, feleségének pedig Brüsszelben lenne a helye. Elvileg.

A vereséggel felérő ellenzéki előválasztást tehát Szardínián bekkeli ki a szemlőhegyi házaspár. Látszólag lázas munkával töltik az időt, Facebook-oldalukon párttikározzák Orbán Viktort, ateista globalistaként Jézustól idéznek, gyalázzák a rendőrterror áldozatait, tehát csupa gyurcsányszerűt csinálnak. Mímelik a politikust. Ehhez képest váratlan luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg. A tíz éve reggeltől estig hörögve oligarcházó balosok most jobban teszik, ha hallgatnak szépen.

Ez a fajta kommunista rongyrázás egyébként ismerős. Az azt kísérő gyáva sunnyogás is.

Medgyessy Péter, Magyarország miniszterelnöke sajtójának aktív közreműködésével becsapta az országot, amikor azt nyilatkozta, hogy családja és barátai körében otthon tölti a karácsonyt, majd titokban két hétre Kubába utazott szilveszterezni 2002 végén. A Melia Las Americas hotel vendége volt továbbá Gyurcsány Ferenc, a kormányfő főtanácsadója a kancellárián dolgozó feleségével, Dobrev Klárával, aki a miniszterelnök kabinetfőnöke volt a választási kampányban. De Medgyessy 2002 augusztusában is letagadta külföldi útját, mert a sajtóban megjelent azon álhírrel ellentétben, miszerint a Balatonnál nyaral, Cannes-ban sétálgatott feleségével, miközben itthon az árvíz és a belvíz házakat döntött össze.

Igaz, most Gyurcsány nem hatalmon, hanem ellenzékben van. (És jövőre is ott lesz, meg azután is.) A lényeg az, hogy elvtársai és ő maga akkor hagyja cserben az országot, amikor kedve szottyan rá, fütyül az országra, saját környezetére, mindenre. Jó lenne, ha a parizerzabálással és a szegénységgel kampányoló csicskásai, de a saját szavazói is látnák ezt. Azt, hogy álságos, kétszínű és hazug alak az ellenzéki baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc.

Ripost alapján Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!