2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

LMP: Ha feljelentik Hadházyt, kiderülhet, hogy amit a kormány állít, nem igaz

Hír TV

2017. november 27., hétfő 08:16, frissítve: hétfő 09:01

Felpörgött a nemzeti konzultáció, ezért tolta ki a betelepítési kvótával kapcsolatos kérdőívek visszaküldésének határidejét a kormány – Völner Pál szerint. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára a kormányközeli Magyar Időknek azt mondta: naponta több tízezer kérdőív érkezett vissza. Völner Pál szerint az LMP társelnöke, Hadházy Ákos szándékosan félrevezette a közvéleményt azzal, hogy összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott ívek számával, ami szerinte azt bizonyítja, hogy az LMP-s politikus is Soros Györgynek dolgozik.

Hadházy Ákos három nappal ezelőtt tekinthetett bele a feldolgozás folyamatába, de a raktárakban csak néhány százezer ívet talált.

A kormány haladéktalanul szükséges jogi lépéseket tesz Hadházy Ákossal szemben, mivel az LMP-s képviselő szándékosan hazudik a nemzeti konzultáció eredményességével kapcsolatban, és szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával – ezt a Kormányzati Tájékoztatási Központ jelentette be szombaton.

Az LMP szóvivője szerint ha tényleg feljelentik Hadházy Ákost, akkor végre kiderülhet, hogy amit a kormány állít, az nem igaz.

„Folyamatosan rá kell mutatni, hogy a konzultáció a figyelemelterelésről szól, az ország valódi problémáiról nem akar beszélni a Fidesz–KDNP, helyette kitalálta az állandó Soros-kampányt, bevándorlókampányt, nemzeti konzultációt, tehát ez a figyelemelterelés. A jogi lépések és a vizsgálat pedig elsősorban ennek a költéseire vonatkoznak, ugyanis nem tudjuk még a pontos számokat, de súlyos milliárdokat költöttek el megint a nemzeti konzultációra, feleslegesen, alaptalanul” – vélekedett Kanász-Nagy Máté.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!