2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

  • Lezárt ügyek: „Mindig rápróbálok a kocsikra, hogy hátha nyitva vannak azok ajtajai”

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves sajókazai férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a fiatalember 2021. február 22-én 6 óra előtt a Kazincbarcikán, egy a Nagy Lajos úton parkoló - nyitva felejtett - autót a benne lévő slusszkulcsával beindította, és eltulajdonította. Az elkövető az autóval egy árokba hajtott, majd az összetört járművet hátrahagyta.

A gyanúsított Kazincbarcikán 2021. február 27-e és március 12-e között további két autót tört fel a város területén, és az egyikből egy pénztárcát tulajdonította el, amelyben aprópénz és iratok voltak.

A nyomozók az elkövetőt 2021. március 17-én gyanúsítottként hallgatták ki, amelyek során a férfi elmondta, hogy mindig „rápróbál” a kocsikra, hogy hátha nyitva van azok ajtajai, és ha igen, akkor különböző értéktárgyakat tulajdonít el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztály munkatársai felhívják az autótulajdonosok figyelmét, hogy ha leparkolnak, jól látható helyen ne hagyjanak semmit autójukban! Értékeiket a csomagtartóban helyezzék el! A jármű ajtaját, az ablakokat, és a napfénytetőt mindig zárják be, mielőtt az autót elhagyják, még akkor is, ha rövid időre távoznak! Az indító kulcsot tartsák maguknál, hogy azt ne tudja illetéktelen megszerezni!

kép:police.hu

Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Beadja az unió végül a derekát? + videó

Beadja az unió végül a derekát? + videó

Sajtóinformációk szerint december közepéig meghozza pozitív döntését az európai bizottság, és felszabadulhat tíz milliárd eurónyi befagyasztott forrás hazánk számára. Vendégünk volt Halkó Petra, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!