2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Belföld

Lezárt akta: Nem csak segédkezett

A ráckevei nyomozók befejezték annak a 62 éves nőnek az ügyét, aki a gyanú szerint egy idős asszony ápolását kihasználva, ellopta aranyékszereit.

A sértett egyik családtagjától érkezett jelzés a rendőrségre, még 2020 nyarán. A nő elmondta, hogy anyósának ápolásával és felügyeletével korábban egy kiskorpádi illetékességű nőt bíztak meg, aki 2020. márciusától egészen júliusig tartózkodott a nap 24 órájában az asszony mellett. A főzés, takarítás, vásárlás és a gyógyszer kiváltás mellett, -a gyanú szerint- az idős asszony aranyékszereire is szemet vetett, alkalmanként elemelt egy-két darabot.

A ráckevei rendőrök megkezdték az adatok- és információk begyűjtését, C. Juditot lakhelyén elfogták és előállították. A nő otthonában tartott kutatáson a nyomozók az ellopott aranyékszerek nagyrészét megtalálták és lefoglalták.

C. Judit a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, részletesen vallott a rendőröknek. Elmondta, hogy zsákmányából egy karláncot időközben elhagyott, egy kék köves gyűrűt pedig ajándékba kapott az ápolásra szoruló asszonytól, többi ékszerét hazavitte magával.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 62 éves nővel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanú miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

 

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ráengedhették a szennyvizet a strandolókra

A Római parti szabadstrand mintegy három kilométerrel lejjebb van attól a csatornától, ahol a fekáliás víz a Dunába ömlik. 2021. szeptember 24.

Nem lép ki a DK a botrányba keveredett ózdi jobbikos alpolgármester mögül

Dobrev Klára ismételten csak elmenekülni tudott a HírTV kérdései elől. 2021. szeptember 24.

Orbán Viktor: A Balkánt integrálni kell az EU-ba

A Balkán Európa szerves része - hangsúlyozta a kormányfő a Délklet-európai Országok parlamenti elnökeinek 10. konferenciáján. 2021. szeptember 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!