2021. március 8.,
hétfő, Zoltán napja

Levették Pongrátz Gergely portréját Jakab irodájában

Magyar Nemzet

2021. január 7., csütörtök 11:27

Szimbolikusan is befejeződött Teplán István útmutatásának, azaz a régi ideológia elhagyásának végrehajtása a Jobbikban, a nagy tiszteletnek örvendő ’56-os hős portréja ugyanis eltűnt eddigi helyéről Jakab Péter irodájában - írja a Magyar Nemzet. A Corvin köziek főparancsnokának öccse már évekkel ezelőtt felszólította a Jobbikot, hogy vegyék le bátyja fényképét, mert a párt elkezdett közeledni baloldal felé.

Nincs már a helyén Pongrátz Gergely ’56-os hős portréja a Jobbik frakcióvezetői irodájában a Képviselői Irodaházban. Ezt az a fotó bizonyítja, amelyet Jakab Péter, a párt elnöke és frakcióvezetője posztolt a napokban Facebook-oldalára „A munka nem áll meg” szöveggel.

A képen jól látható, hogy a frakcióvezető mögül eltűnt a Corvin köziek főparancsnokának portréja, a helyére pedig egy fotómontázs került.

A Magyar Nemzet információi szerint az ’56-os szabadságharcosról készült fényképet még Vona Gábor korábbi pártelnök és frakcióvezető tetette fel a falra.

Mindezzel szimbolikusan is befejeződött Teplán István sorosista Jobbik-tanácsadó útmutatásának, azaz a régi ideológia elhagyásának a végrehajtása.

Magyar Nemzet

x
Rendkívüli hír