2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Leváltották Szanyi Tibort

Leváltották Szanyi Tibort az MSZP és a DK brüsszeli delegációja éléről, a következő másfél évben a feladatot Ujhelyi István látja el.

Szanyi Tibor a Gój Motorosok-botrány miatt ajánlotta fel lemondását szerda késő este. Előzőleg az MSZP országos elnöksége úgy döntött, a szocialista politikusnak vissza kell fizetnie a motorosok brüsszeli vendéglátására költött uniós közpénzt. A párt etikai bizottsága pedig figyelmeztetésben is részesítette a szocialista EP-képviselőt.

A Demokratikus Koalíció szóvivője szerint helyes lépés volt Szanyi Tibor leváltása, amiről az MSZP-vel közös brüsszeli delegáció tagjai döntöttek tegnap késő este. „Szanyi Tibor döntése a lemondásról helyes volt, helytelenül cselekedett. A Gój Motorosok vendéglátása és utána a sajtó patkányozása, ez a két ok elegendő volt ehhez, és emiatt ezt a lépést mi logikusnak és korrektnek tartottuk. A Demokratikus Koalíció sok sikert kíván ezen a posztján Ujhelyi Istvánnak.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Még a választás előtt belebukhat a brüsszeli baloldal a korrupciós botrányába?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!