2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Létrehozták a technológia területén dolgozó nők szervezetét

Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata megalapította a technológia területén dolgozó nők szervezetét. A cég vezérigazgatója azt mondta: a fórum célja, egy olyan tudásmegosztó felület létrehozása, amely szakmai támogatást nyújt a jövő női generációi számára.

  • Létrehozták a technológia területén dolgozó nők szervezetét

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs cége a női egyenjogúság felé vezető úton.

A vállalat egy olyan fórumot hoz létre több szervezettel közösen, melynek célja, hogy a technológia területén tevékenykedő nőket összefogja.

A szervezet egyik tagja Horváth Dorka, akinek fiatal nőként jutott eszébe egy korszakalkotó ötlet. Az üzletasszony kitartással és szorgalommal eljutott oda hogy övé Magyarország egyik legeredményesebb és legismertebb start-up vállalkozása.

Lukács Anita 30 éve dolgozik technológiai területen, ebből az elmúlt 10 évet felsővezetői pozícióban töltötte.

A szervezet alapító vállalatában világszerte negyvenezer nő dolgozik. A telekommunikációs cég egyik missziója, hogy 2030-ra a vezetői pozícióik legalább 40%-át nők töltsék be.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!