2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A közvetítő 11:00

Belföld

Letartóztattak egy román származású férfit embercsempészés miatt

A Komáromi Járási Ügyészség egy román állampolgárságú férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta az embercsempészés bűntette miatt indult ügyben.

  • Letartóztattak egy román származású férfit embercsempészés miatt

Az indítvány szerint a férfi egy másik személy megbízásából pénzért, 3000 EUR-ért vállalta, hogy a jogellenesen, érvényes úti okmányok, valamint beutazási és tartózkodási engedély nélkül embercsempészek közreműködésével érkező migráns személyeket Magyarország területéről, a magyar-román államhatár melletti faluból tehergépkocsival Ausztriába szállít, az államhatár jogellenes átlépése céljából.

A férfi a megbízója útmutatása alapján 2021. május 12-én a magukat iraki, szíriai, szomáliai állampolgárságúaknak valló 13 fő migráns személyt vett fel egy Debrecen közelében lévő faluban a román honosságú tehergépkocsiba, amellyel autópályán Ausztria irányába haladt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály járőrei 2021. május 12-én 08 óra 10 perckor az M1 autópályán, Kisigmánd közelében a 83. km-szelvénynél ellenőrzés alá vonták a tehergépkocsit, amelyben az 5 fő iraki férfi, 3 fő szomáliai férfi, 2 fő szíriai férfi és 3 fő szíriai nő állampolgárokat a tehergépkocsi rakodóterében megtalálták.

A nyomozó hatóság által készített fotók http://www.police.hu/hu/hirek- es-informaciok/legfrissebb-hir eink/hatarrendeszet/hatarrende szeti-osszesito-gyor-moson-111 oldalon tekinthetők meg.

A Komáromi Járásbíróság az indítvány tárgyában 2021. május 14-én ülést tart,  amelyen az elkövetőt meghallgatja, azt követően hozza meg végzését.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Katarba invitálta volna az EP elnökét Eva Kaili

Csaknem egy évvel az eset napvilágra kerülése után újabb és újabb részletek derülnek ki a brüsszeli korrupciós botránnyal kapcsolatban. Az egyik fő gyanúsított, a volt EP-alelnök Eva Kaili például a katari futball-világbajnokságra invitálta Roberta Metsola EP-elnököt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!