2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Leállt az ellenzéki előválasztás rendszere

Nehezen indult az ellenzéki előválasztás. Pár óra után le kellett állítani a rendszert, mivel a honlap folyamatosan hibaüzenetek írt ki . Az Országos Előválasztási Bizottság szerint a szervezők számára váratlanul nagy részvétel miatt szükség van a technikai erőforrások bővítésére. Ez azonban nem magyarázza, hogy a szavazósátras voksolás miért állt le. A bizottság arra kérte a szavazni vágyókat, hogy később, 12 óra után térjenek vissza az urnákhoz. A szeptember 18. és 26. között tartandó első fordulóban a 106 választókerület 253 egyéni jelöltjére és 5 miniszterelnök-jelöltre lehet szavazni. A körzetek nagy részében azonban a pártok már előre megállapodtak, hogy kit támogatnak.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Százezrek személyes adatai kerültek be a baloldal adatbázisába

A megszerzett adatokat a kampány során politikai eszközként is felhasználhatják. 2021. október 24.

Zöldövezet: Felülmúlta a várakozásokat a Vadászati és Természeti Világkiállítás

Másfél millió érdeklődőt vonzott a bemutató. 2021. október 24.

Magát ünnepelte az ellenzék

A több százezres békemenettel szemben az ellenzék rendezvényén, csupán néhány ezer ember vett részt. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!