2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzente meg: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Mondjad Karácsonynak, hogy korábban kell kelni, és akkor hamarabb jut forráshoz. Mi vidékiek korábban kelünk, és több pénzt tudunk leszívni a kormánytól – hangzott el a tárcavezető és a kormánybiztos beszélgetésén az első vasútvillamos-járaton.

Mint ismert: Palkovics László az Innovációs és Technológiai Minisztérium tárcavezetője egyeztetésre hívta Karácsony Gergely főpolgármestert. A hétfő reggel nyolc órára tervezett megbeszélésen Palkovics László kész személyesen bemutatni Karácsony Gergelynek a budapesti közösségi közlekedés éves támogatásának kifizetéséről szóló szerződés tervezetét. Az ITM a múlt héten kiadott közleményben aláhúzta: egy aláírás hiányzik ahhoz, hogy megkezdődjön a kormányzati utalás a főváros felé.

 

Magyar Nemzet, Facebook, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!