2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Lázár elárulta, mennyit kereshet Zoltai Gusztáv

500 ezer és 1,5 millió forint közötti fizetést kap Zoltai Gusztáv a Miniszterelnökségtől.

Pontos számot Lázár János kancelláriaminiszter nem mondott. A tárcavezető nemrég kérte fel a Mazsihisz volt ügyvezető igazgatóját miniszteri főtanácsadónak, hogy segítse a zsidó szervezetek és a kormány közötti egyeztetéseket.

„Zoltai Gusztáv igazgató reményeim szerint jó tanácsokat fog adni, az ő véleménye és tanácsai reményeim szerint szolgálni fogják azt a folyamatot, amely a konszenzusteremtésről szól. Kaptam egy feladatot a kormánytól, hogy a magyarországi zsidó szervezetek és a magyar kormány közötti vitás ügyekben a következő hónapokban megpróbáljak konszenzust teremteni. Egy Miniszterelnökségen dolgozó tanácsadónak a fizetése 500 ezertől 1,5 millió forintig terjedhet, és általában egy évre szól a megbízatása, ebben az esetben szeretném decemberre lezárni ennek a programnak a konszolidálását” – fejtette ki Lázár János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!