2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

László Imre is az elsők között kapott oltást

Nemcsak a gyöngyösi, de az újbudai DK-s polgármester is megkapta már a Covid-19 elleni védőoltást. László Imre még január elején az ATV-ben ismerte el, hogy soron kívül adatta be magának az oltást. Újbuda vezetője azonban már régóta nem kórházigazgatóként, hanem politikusként dolgozik. A Mi Hazánk Mozgalom hivatali visszaélés miatt feljelentette a polgármestert.

  • László Imre is az elsők között kapott oltást

 

 

Szervezetlenül zajlik az egészségügyi dolgozók oltása - erről beszélt még január elején Újbuda DK-s polgármestere az ATV-ben. A kormány kritizálása közben azonban elismerte, annak ellenére, hogy már régen nem dolgozik az egészségügyben beoltatta magát.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján tavaly dec. 31. óta megtalálható oltási terv egyértelműen jelzi: első körben az egészségügyi munkakörben dolgozók beoltására kerül sor. Egészségügyi dolgozóként pedig az egészségügyi tevékenységet végző természetes személyeket jelöli meg.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért hivatali visszaélés miatt feljelentést tett az ügyben. A párt alelnöke egyben lemondásra szólította fel a polgármestert, szerinte ugyanis:

ügyeskedő politikusbűnözőknek nincs helyük a közéletben.

Novák Előd hangsúlyozta most a polgármesterek és képviselők személyes példamutatására lenne inkább szükség.

Próbáltuk megkérdezni László Imrét az ügyben, de a Gyurcsány-párti polgármester tudomást sem vett stábunkról. Kerestük Újbuda önkormányzatát is, de adásunkig onnan sem érkezett válasz.

A kerület fideszes országgyűlési képviselője szerint bár idős polgármesterről van szó, a szabályokat akkor is be kell tartani.

Nemcsak László Imre a baloldal egyetlen egészségügyi területről érkezett politikusa, aki soron kívül jutott a vakcinához. Falus Ferenc egykori tisztifőorvos, aki a szocialista párt tagja volt szintén beoltatta magát. Igaz 10 éve már nem praktizál.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!