2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén. Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé
Pressman ott lesz a pécsi Pride-on

Pressman ott lesz a pécsi Pride-on

Az amerikai nagykövet ismételten szeretné kifejezni az Egyesült Államok támogatását az alapvető jogok iránt - írja a Mandiner. 2023. szeptember 22.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Egyre nő a háború eszkalálódásának veszélye

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Egyre nő a háború eszkalálódásának veszélye

A honvédelmi miniszter a Brain Bar 2023 jövőfesztivál Violence next door (Erőszak a szomszédságban) című panelbeszélgetésén vett részt. 2023. szeptember 22.
Szánthó Miklós: Donald Trump tudna békét teremteni Ukrajnában

Szánthó Miklós: Donald Trump tudna békét teremteni Ukrajnában

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a globalistákkal szembeni küzdelmet egyáltalán nem tartja elveszettnek. 2023. szeptember 22.
Orbán Viktor: A polgári körök nélkül Magyarország nem lenne ilyen sikeres és erős

Orbán Viktor: A polgári körök nélkül Magyarország nem lenne ilyen sikeres és erős

A polgári körök és az erős helyi közösségek szerepét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Budapesten, Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 2023. szeptember 22.
Megfigyelés Pécsett

Megfigyelés Pécsett

A helyi A Fidesz szerint a megfigyelési módszer a legaljasabb kommunista időket idézi. 2023. szeptember 22.
Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

Szocializmust idéző szólamokat lebegtetett meg Gyurcsány Ferenc

A DK-vezér nosztalgiával emlékezett vissza a '60-'70-es évekre és azt ígérte: újraosztják a közös jövedelmet és a közös vagyont. A politikus a nemzeti érzelmeken is élcelődött. A Fidesz szerint Magyarország nem akar visszatérni a Gyurcsány-korszakba. 2023. szeptember 22.
Átvehették a Széchenyi Társaság elismeréseit

Átvehették a Széchenyi Társaság elismeréseit

Megemlékezést tartott a budapesti Széchenyi Társaság, gróf Széchenyi István születésének 232. évfordulójáról. Az ünnepségen adták át a Széchenyi Társaság díjait. 2023. szeptember 22.
Kovács Zoltán: A svédek nincsenek abban a pozícióban, hogy nekünk leckéket adjanak

Kovács Zoltán: A svédek nincsenek abban a pozícióban, hogy nekünk leckéket adjanak

Az egy hazugság, hogy a svéd kormánynak a svéd oktatási rendszerhez, az abban meglévő anyagokhoz nincs köze - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, ami teljes egészsében megtekintető a HírTV-n vasárnap 21 órától. 2023. szeptember 22.
Az Alkotmánybíróságban bízik A mi kis falunk sorozatba engedély nélkül szerepeltetett férfi

Az Alkotmánybíróságban bízik A mi kis falunk sorozatba engedély nélkül szerepeltetett férfi

Mivel a Kúria elutasította a keresetét az Alkotmánybíróságnál keresi az igazát az a pilisszentléleki férfi, aki néhány másodperc vágókép erejéig bekerült az RTL Klub sorozatába, A mi kis falunkba.  2023. szeptember 22.

A magyar kormány példamutatóan alkalmazza a 2011-ben elfogadott uniós romastratégiát

Több uniós ország nem él a romastratégia kínálta lehetőségekkel, és a sikeres magyar példákat sem ismerik - mondta Járóka Lívia az Európai Parlamentben 2023. szeptember 22.

Esztergomi robbantás: nem lehetett volna elkerülni a történteket

Arra nem lehetett felkészülni, hogy az esztergomi robbantó nemcsak magával akart végezni - így vélekednek a Hír Tv által megkérdezett szakértők. 2023. szeptember 22.

Már a jövő évi választások előtt egymásnak esett az ellenzék

Zugló szocialista polgármestere bejelentette, hogy újraindul. A Horváth Csaba vezette önkormányzatot azonban Hadházy Ákos korrupciós nagykoalíciónak minősítette. 2023. szeptember 22.

Wintermantel Zsolt is a pénzek eredetéről érdeklődött Karácsony Gergelynél

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője is érdemi választ vár Karácsony Gergelytől a 99 Mozgalom gyanús finanszírozása ügyében. 2023. szeptember 22.

Az OTP szerint a Karácsonyék által behozott bankjegyek többsége csomagokban érkezett

Hollik István, a A Fidesz kommunikációs igazgatója videóüzenetben szólította fel Karácsony Gergelyt, hogy álljon elő végre és mondja el mi történt pontosan. 2023. szeptember 22.

Az 'emberi jogok' nevében rombolnak a liberálisok

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint ezek a körök világszerte az Isten, a haza és a család ellen szervezkednek. Az Origo készített interjút az igazgatóval. 2023. szeptember 22.

Napindító - Balesetveszélyes a védett bringasáv

Takács Tamás kerékpáros túraszervező, szakújságíró az Üllői úton létrehozott biciklisávok veszélyeiről beszélt televíziónknak. 2023. szeptember 22.

Napindító - Változtak a házastársi öröklés szabályai

Kőszegi Levente jogász árulta el a Napindítóban, hogy jelenleg milyen szabályozási rendszer van érvényben. 2023. szeptember 22.

Évek óta valótlan vagyonnyilatkozatokat ad le Karácsony pénzhordozója

Valótlan tartalmú vagyonnyilatkozatokat adott be Perjés Gábor II. kerületi önkormányzati képviselő, Karácsony Gergely mozgalmának korábbi pénzhordozó embere. 2023. szeptember 22.

A nap kérdése

A baloldali ellenzék el fogja ítélni a svéd "oktatóvideóban" szereplő hamis állításokat? 2023. szeptember 22.

Homoszexuális tartalmú gyerekkönyveket árusítottak a reptéren

Eljárást indított a kormányhivatal a Liszt Ferenc reptéren lévő könyvesbolt ellen. A kereskedő homoszexuális tartalmat árusított a gyermekkönyvek között. Az ügyben Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője tett bejelentést. 2023. szeptember 21.

Pikó István kiáll a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség mellett

Iványi Gábor és Pikó András egy politikai színjátékot játszottak el - így reagált a józsefvárosi Fidesz vezetője arra, hogy sürgősséggel tárgyalták meg az egykori SZDSZ-es politikus egyházának ügyét. 2023. szeptember 21.

Költségvetési csalás miatt indulhat eljárás Pécs balliberális vezetése ellen

A város irányítói 400 millió forintot vettek el a kistérségi társulástól. A pénzt annak ellenére nem utalták vissza, hogy a jegyző állásfoglalása szerint a lépés törvénytelen volt.  2023. szeptember 21.

Kitüntették Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz. 2023. szeptember 21.

Hétvégén többfelé kell esőre, zárporra, zivatarra számítani

Szombaton nagyrészt erősen felhős, illetve borult lesz az ég, néhány órás napsütés főleg a Tiszántúlon lehet. Sokfelé várható eső, zápor, zivatar és helyenként jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. 2023. szeptember 21.

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét. 2023. szeptember 21.

Kocsis Máté: Magyarázatot várunk a svédektől

A szuverenitás védelme a jövő évi európai parlamenti választások tétje: - hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője Esztergomban, a kormánypártok kihelyezett frakcióülésének szünetében. Kocsis Máté kiemelte: változást kell elérni Brüsszelben, és azokkal kell összefogni, akik elutasítják a kettős mércét, háború helyett pedig békét akarnak. A politikus beszélt a svéd NATO-csatlakozás ügyéről is. 2023. szeptember 21.

Egyre nagyobb bajban Karácsonyék: a NAV már az OTP feljelentése alapján is nyomoz

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a már korábban – költségvetési csalás miatt – elrendelt nyomozásában vizsgálja az OTP-nek azt a feljelentését, amit a bank a 99 Mozgalom ügyében tett – tudta meg a Magyar Nemzet. 2023. szeptember 21.

Kétnapos frakcióülés Esztergomban a kormánypártokkal

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz–KDNP Esztergomban. Hamarosan sajtótájékoztatót tartanak, de addig is a helyszínről Bálint Eszter kollégámat kapcsoltuk a Híradóban. 2023. szeptember 21.

Legfrissebb hírek

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének tájékoztatása szerint az őszi törvénycsomagban lesz alaptörvény-módosítás, amelyben az ország szuverenitásának megvédését rögzítik. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
Felszólították Magyarországot az illegális bevándorlás kapcsán

Felszólították Magyarországot az illegális bevándorlás kapcsán

Az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága aggodalmát fejezte ki a magyar területen jogellenesen tartózkodó menedékjogot kérelmezők visszaküldését a határkerítés külső, szerbiai oldalára, és felszólította Magyarországot, hogy nyújtson be cselekvési tervet az intézkedés felszámolására.
 Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

Több száz kutyaként azonosított ember gyűlt össze Berlinben

A '70-es évek filmjeiben a fériak cigarettáztak, motoroztak, ma ott tartunk, hogy gyereket akarnak szülni és állati jelmezekbe bújnak. A héten ezer ember gyűlt össze Berlinben, kutyajelmezben, mert ők inkább ebnek tartják magukat, nem embernek. Vendégünk volt Dezse Balázs újságíró.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!