2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Zsuzsi asztala

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Belföld

L. Simon László: Gréczy Zsoltnak tisztáznia kell az ügyet

A Gréczy Zsoltról készült obszcén fotókkal a fő probléma, hogy a képviselő ezeket állítólag fiatal nőknek küldözgette - mondta az országgyűlés kulturális bizottságának fideszes alelnöke Magyarország Élőben című műsorunkban. L. Simon László szerint ezt az ügyet a DK-s képviselőnek mindenképp tisztáznia kell.

 

A politikus rámutatott: Gréczy Zsolt sok esetben úgy tett, mintha erkölcsi szempontból megkérdőjelezhetetlen lenne, majd ezután napvilágot látott ez a fotósorozat.

Azt nagyon-nagy problémának élem meg, hogy Gréczy képviselőtársam a parlament kulturális bizottságában is és a plenáris ülésén is mindig valami megkérdőjelezhetetlen, erkölcsi pozícióból osztja ki a kormányzópártokat, hihetetlen vehemenciával. Tehát, legutóbb a Kásler miniszter úr meghallgatása során olyan durván nyilatkozott, egyébként hasonlóan személyeskedve, mint Nagy Ervin Demeter Szilárdról és jó pár emberről, ami elfogadhatatlan volt. Én a bizottsági ülésen is szóvá tettem ezt, és mindezt úgy teszi, mintha az ő pozíciója erkölcsi értelemben megkérdőjelezhetetlen lenne, mintha fölöttünk állna, mintha előttünk járna – mutatott rá L. Simon László.

 A teljes beszélgetés:

A DK szerint nem kifogásolhatóak Gréczy Zsolt fényképei

Egy képviselőnek is lehet magánélete - így reagált a Gréczy-ügyre a DK szóvivője. Barkóczi Balázs szerint a pártnak ezzel nincs dolga, bár azt szerencsétlennek tartja, hogy a politikusról ilyen képek kerültek nyilvánosságra.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!