2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Kormányinfó 12:30

Belföld

L. Simon László: Gréczy Zsoltnak tisztáznia kell az ügyet

A Gréczy Zsoltról készült obszcén fotókkal a fő probléma, hogy a képviselő ezeket állítólag fiatal nőknek küldözgette - mondta az országgyűlés kulturális bizottságának fideszes alelnöke Magyarország Élőben című műsorunkban. L. Simon László szerint ezt az ügyet a DK-s képviselőnek mindenképp tisztáznia kell.

  • L. Simon László: Gréczy Zsoltnak tisztáznia kell az ügyet

 

A politikus rámutatott: Gréczy Zsolt sok esetben úgy tett, mintha erkölcsi szempontból megkérdőjelezhetetlen lenne, majd ezután napvilágot látott ez a fotósorozat.

Azt nagyon-nagy problémának élem meg, hogy Gréczy képviselőtársam a parlament kulturális bizottságában is és a plenáris ülésén is mindig valami megkérdőjelezhetetlen, erkölcsi pozícióból osztja ki a kormányzópártokat, hihetetlen vehemenciával. Tehát, legutóbb a Kásler miniszter úr meghallgatása során olyan durván nyilatkozott, egyébként hasonlóan személyeskedve, mint Nagy Ervin Demeter Szilárdról és jó pár emberről, ami elfogadhatatlan volt. Én a bizottsági ülésen is szóvá tettem ezt, és mindezt úgy teszi, mintha az ő pozíciója erkölcsi értelemben megkérdőjelezhetetlen lenne, mintha fölöttünk állna, mintha előttünk járna – mutatott rá L. Simon László.

 A teljes beszélgetés:

A DK szerint nem kifogásolhatóak Gréczy Zsolt fényképei

Egy képviselőnek is lehet magánélete - így reagált a Gréczy-ügyre a DK szóvivője. Barkóczi Balázs szerint a pártnak ezzel nincs dolga, bár azt szerencsétlennek tartja, hogy a politikusról ilyen képek kerültek nyilvánosságra.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!