2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Kutyapiszoár létesült Józsefvárosban

Kutyapiszoárt helyeztetett ki a Pikó András-vezette józsefvárosi önkormányzat. A 120 ezer forintos betondarabbal azt szeretnék elérni, hogy a kutyák ne a növényeket vizeljék le. Kérdés azonban, hogy ezt az érintettek is megértik-e.

  • Kutyapiszoár létesült Józsefvárosban

Stábunk ottjártakor az arra járó kutyák közül igen kevés vette igénybe a drága piszoárt, számszerűen ötből mindössze egy. Varga József, állatorvos szerint meglehetősen nehéz lehet rábírni a négylábúakat, hogy kizárólag egy adott helyen végezzék el a dolgukat.

A Fidesz VIII. kerületi frakcióvezetője szerint a városvezetés látszatintézkedésekkel vonja el a figyelmet a valós munka hiányáról.

A kutyapiszoáron kihelyezett információs táblán található egy telefonszám is amelyen az azzal kapcsolatos problémákat lehet bejelenteni. Híradónk megkeresésére, az alábbi számon elmondták, hogy egyelőre nem történt ilyen jellegű bejelentés, a piszoár tehát úgy tűnik hiba nélkül működik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

A kínzó álmatlanság volt az elsődleges oka annak, hogy a néhai XVI. Benedek pápa 2013-ban lemondott - derült ki abból a levélből, amelyet a december végén elhunyt nyugalmazott pápa pár héttel a halála előtt küldött az életrajzírójának, és amelynek tartalmát pénteken megjelent számában ismertette a Focus című német hetilap.
Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött pénteken délután a cseh elnökválasztás második fordulója, amelyben eldől, hogy Petr Pavel nyugalmazott tábornok, vagy Andrej Babis volt kormányfő lesz az utódja Milos Zemannak, akinek második - egyben utolsó - mandátuma március elején lejár.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!