2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Kunhalmi Ágnes: Ebből elég!

Az ellenzéki szavazók szembeköpése, amit Szolnokon a baloldali jelöltek csinálnak – ezt mondta az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Kunhalmi Ágnes arról is beszélt, hogy a Tisza-parti városban a Mindenki Magyarországa mozgalom jelöltjének segítenie kellene az ellenzéki összefogást, nem pedig akadályozni azt.

  • Kunhalmi Ágnes: Ebből elég!

Kunhalmi Ágnes éles kritikájának az előzménye, hogy éles konfliktus alakult ki az ellenzéki erők között Szolnokon. Hivatalosan is bejelentette indulását a polgármesteri címért Lukácsi Katalin. Mindeközben azonban a helyi MSZP elnöke és a helyi Jobbik vezetője a szolnoki ügyészségen feljelentette a politikusnőt.

A konfliktus hátterében az áll, hogy két esélyes polgármesterjelölt neve merült fel: az MSZP-s Radócz Zoltán és a jobbikos Csikós Attila. Csakhogy Csikós felkérte Lukácsi Katalint, a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagját, hogy legyen a mindenki által támogatott jelölt. Emiatt végül le is váltották a helyi Jobbik éléről.

Az ellenzéki pártok végül kettészakadtak a kérdésben, a szocialista Radócz Zoltánt támogatja az MSZP, a DK, az LMP és a helyi Jobbik. Míg Lukácsit a Jobbik országos elnöksége, a Momentum, és a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!