2024. 09. 10. Kedd Nikolett, Hunor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csángóidő 03:00

Belföld

Külföldön kezd új életet Demszky Gábor

Elhagyja Magyarországot és isztriai házába költözik Demszky Gábor. A volt főpolgármester ezt maga jelentette be a közösségi oldalán.

  • Külföldön kezd új életet Demszky Gábor

„Most leköltözöm ide, egy jobb világba. Hogy ne is lássam a főváros kormányzati kifosztását és hanyatlását, a társadalom leszelektált züllését, az olcsó pénzen megvett és rövid pórázon tartott értelmiség agóniáját” – idézte az egykori SZDSZ-es politikus posztját a Mandiner.  

Demszky közölte azt is, hogy könyvírásba kezd, amit szerinte Horvátországban senki sem fog cenzúrázni. Hozzátette: kiad mindent, mi kiadható, többek között a Hollán Ernő utcai lakását is októbertől. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Továbbra is őt keresik égen-földön

Továbbra is őt keresik égen-földön

Bódog Dániel pénteken tűnt el, a kutatásába szombaton – felkérést követően – kapcsolódtak be a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai - írja a teol.hu.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hírt adott magáról Novák Katalin

Hírt adott magáról Novák Katalin

Örömmel jelentem be új pozíciómat az X-Y Worldwide társalapítója és vezérigazgatójaként - írta az X közösségi felületen Novák Katalin volt köztársasági elnök az Origo beszámolója szerint.
Az EU-ba irányuló illegális migrációt nem lehet megállítani a Száhel-övezettel való együttműködés nélkül + videó

Az EU-ba irányuló illegális migrációt nem lehet megállítani a Száhel-övezettel való együttműködés nélkül + videó

Csád kulcsfontosságú partnere Magyarországnak az illegális migráció elleni küzdelemben. - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor fogadta az afrikai ország elnökét. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig úgy fogalmazott: két olyan ország kötött stratégiai megállapodást, amely egyértelműen kiáll a béke és szuverenitása mellett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!