2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Kubatov a Hír TV nézőinek szokásain is változtatna

Hír TV

2017. november 15., szerda 19:26, frissítve: csütörtök 07:01

Nemcsak a Hír Televízió bojkottja mellett tart ki a Fidesz újraválasztott alelnöke, de a nézőink szokásain is változtatna. Kubatov Gábort a solymári nemzeti konzultáció előtt a Fradi-botrányról kérdeztük volna, de hiába.

– Bocsánat, olyan kérdésem lehetne…?
– Igen, lehetne, de önöknek nem nyilatkozom, ha nem haragszik meg.
– A nézőknek kellene elsősorban.
– Igen, de a Hír TV-nek nem nyilatkozom.
– De a nézőinknek sem kíván nyilatkozni?
– Hát, a Hír TV nézőinek majd nyilatkozom, majd valami más televízióban, de önöket megvette egy milliárdos. Önöket, meg egy Jobbik nevű pártot. És én ennek a televíziónak nem fogok soha nyilatkozni, ameddig ez van.
– Bocsánat, de minket a kollégámmal biztos nem vett meg. Ezt azért visszautasítanám.
– Utasítsa vissza, de nekem ez a véleményem, ez egy szabad ország, önnek is van egy véleménye, nekem is van egy véleményem.
– De a nézőink honnan tájékozódhatnak, a Hír TV nézői?
– Hát, nézzenek más televíziót, én ezt tudom nekik ajánlani.

Fenntartja a ferencvárosi ultrákkal kötött megállapodást Kubatov Gábor a három sérülttel járó verekedés és késelés után is. A Fradi elnöke a fórum után az RTL Klubnak azt mondta: a repterekre is bejutnak veszélyes eszközökkel, így egy stadionba is bekerülhet egy kés. Kubatov Gábor azt is kijelentette: nem fordult meg a fejében a lemondás.

„Hogyha nem épültek volna fel az emberek, akkor az nagyon megrázott volna. Úgy látom, hogy azért az emberek fel fognak épülni. Ennél többet még ember nem tett meg a magyar futballban, hogy a stadionokban rend legyen. Ekkora konfliktust még a magyar futballban… nem akarom a magam érdemeit az egekbe magasztalni, de még egy olyan ember, aki egy ilyen konfliktust felvállalt volna… Én ezt jó szándékból csináltam, nem magam miatt, nem az ultrák ellen, hanem a magyar futballért, a Ferencvárosért. Azt gondolom, hogy követendő a dolog. Ha én feladnám, akkor vajon ki csinálná ezt a munkát?” – nyilatkozta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!