2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 08:00

Belföld

Közpark helyett bevásárlóközpont épülhet Újpesten

Befektetőknek kívánja értékesíteni az egykori újpesti uszoda telkét a Fővárosi Önkormányzat, hogy ott társasház, vagy bevásárlóközpont épüljön – tudtuk meg Ozsváth Kálmán önkormányzati képviselőtől. Másfél éve az újpesti képviselőtestület döntött arról, hogy Déri Tibor polgármester kezdjen tárgyalásokat a főváros vezetésével az uszoda területének újpesti tulajdonba vételéről, illetve arról, hogy egy zöld parkot alakítsanak ki rajta. Erről azonban hosszú ideig hallgatott a főváros, most viszont egy ingatlanhirdetés kapcsán kiderült: a főváros nem kívánja közparkká alakítani a területet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!