2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Közös fotón Portik és Rogán?

,

2016. július 6., szerda 14:06, frissítve: csütörtök 14:20

Rossz minőségű fotóval próbálja megkérdőjelezni Rogán Antal szavahihetőségét az Együtt alelnöke. Juhász Péter a Facebookon tette közzé a fényképet, amelyen Portik Tamás még csak-csak felismerhető, de Rogán Antal már nem.

A volt maffiózó takarásában látható személy kétségtelenül hasonlít a miniszterre, de a fotó alapján nem jelenthető ki, hogy ő valóban Rogán Antal. Portik Tamás a közelmúltban azt vallotta a bíróságon, hogy tízmillió forint kenőpénzt adott át Rogán Antalnak egy önkormányzati ingatlan megszerzéséért cserébe. A politikus akkor még Budapest belvárosának volt a polgármestere, ma már miniszter. Rogán Antal tagad, és azt állítja, hogy soha nem találkozott Portik Tamással.

Hamis tanúzás: elutasítva

Közben az ügyészség elutasította a Portik Tamás ellen hamis tanúzás miatt tett feljelentést, a Rogán Antal elleni vesztegetési gyanút viszont vizsgálják.

Az ügyészségen – mint sok más ügyben – ezúttal is Tényi István tett feljelentést, a propagandaminiszter és Juhász Péter közötti személyiségi jogi per után, ahol tanúként Portik azt mondta, hogy lefizette Rogánt.

A Központi Nyomozó Főügyészség vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés elfogadásának gyanújával feljelentéskiegészítést rendelt el.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!