2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Közel 2 millió dollárért vásárolt álomvillát Korányi Dávid

Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke - írja a Metropol. A lap beszámolója szerint az amerikai milliárdosok - és a Soros-birodalom - egyik kedvenc helyén, Connecticutban vásárolt ingatlant Korányi Dávid. Ő vezeti azt az Action for Democracy szervezetet, amelyről korábban kiderült 1,8 milliárd forinttal szállt be az ellenzéki kampányba. Azt, hogy ezt a pénzt kik adták össze, mostanáig nem tudni biztosan. Korányi Dávid a budapesti főpolgármester főtanácsadója is egyben.

  • Közel 2 millió dollárért vásárolt álomvillát Korányi Dávid

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!