2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Kövér: nemzetárulás volt a baloldal 2004-es népszavazási kampánya

Utolsó galád nemzetárulók mindazok, akik részt vettek a 2004 december 5-i kettős állampolgárságról szóló baloldali népszavazási kampányban - emlékezett vissza az országgyűlés elnöke a Bayer Showban. Kövér László szerint mindig voltak és lesznek is olyanok, akik nem érzik át a nemzeti összetartozás kötelékét. A történtek azonban tanulságként is szolgáltak és hozzájárultak ahhoz, hogy 2010-ben a jelenlegi kormány stabil lélektani alapra építhette az új nemzetpolitikát. A házelnök hozzátette: az elmúlt 12 év világos bizonysága annak, hogy igenis lehet egész nemzetben gondolkodni, amelynek haszonélvezője mind a határon belüli, mind a határokon kívül rekedt magyarság.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!