2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Kövér László elvette a szót a Gyurcsány-párti politikustól

Sebián-Petrovszki László, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője a napirend előtti felszólalásában elmondta, hogy brutális az infláció az országban. A baloldali politikus szerint a kormány elkezdett egy ördögi tervet, ami arról szól, hogy a kormánypártok kivezetnék Magyarországot az Európai Unióból. Sebián-Petrovszki úgy fogalmazott, hogy a provokáció mögött egy politikai akcióterv áll, ami szerinte azért történik mert Orbán Viktor számára tehertétellé vált az EU-s tagság. Mint jelezte, a DK mindezt nem tűri szó nélkül.

  • Kövér László elvette a szót a Gyurcsány-párti politikustól

Továbbá Sebián-Petrovszki törvénytelennek nevezte a kormányt, amire válaszul Kövér László házelnök elvette a szót a Gyurcsány-párt politikusától.

– Ha azt mondja, hogy a kormány vagy a parlament törvénytelen, akkor miért indultak a választáson? – tette fel a kérdést a Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabientiroda parlamenti államtitkára a válaszában emlékeztetett, hogy éppen a DK egyik szövetségese, a Jobbik volt az, amelyik nem támogatta az uniós tagságot.

Dömötör hangsúlyozta, hogy a kormány az árstopok megtartásával segíti a magyar embereket az infláció elleni küzdelemben, amiket a baloldal sohasem támogatott.

– Az egész baloldal rácsatlakozott a globális minimumadóról szóló kampányra, ami munkahelyek százezreit veszélyezteti Magyarországon 

– jegyezte meg a kormánypárti politikus, aki jelezte, hogy a baloldal mindig a külföldi érdekek mellé áll a magyar emberekkel szemben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Pusztító hurrikán közelít az Egyesült Államok felé, a legnagyobb veszélyben pedig a floridai félsziget lakói vannak. A forgószél miatt már napok óta készülődik a lakossá. Híradónknak a floridai magyarok tiszteletbeli konzulja adott exkluzív interjút.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!