2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Kovács Zoltán: Elképesztő húsz nap volt

Elképesztő húsz nap volt, amelynek során rekordok dőltek meg - mondta Kovács Zoltán kormánybiztos a Facebook-oldalára feltöltött videójában, azzal kapcsolatban, hogy tegnap bezárta kapuit az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás. Kovács Zoltán kiemelte: még a kiállítás utolsó napján is 35 ezren látogattak ki a Hungexpóra, így a központi helyszínt összesen 616 ezren keresték fel. A kormánybiztos hangsúlyozta: egy adott tematika köré csoportosuló kiállításra 600 ezernél több ember még soha nem jött el A vidéki helyszíneket, amelyeken év végig zajlanak még a programok, eddig 1 millió 420 ezren keresték fel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Holokauszt emléknap Keszthelyen

A holokausztról nem lehet múlt időben beszélni, ma is emlékezni és emlékeztetni kell - erről beszélt Kovács Gergely történelemtanár Keszthelyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!