2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Kovács Zoltán: Elképesztő húsz nap volt

Elképesztő húsz nap volt, amelynek során rekordok dőltek meg - mondta Kovács Zoltán kormánybiztos a Facebook-oldalára feltöltött videójában, azzal kapcsolatban, hogy tegnap bezárta kapuit az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás. Kovács Zoltán kiemelte: még a kiállítás utolsó napján is 35 ezren látogattak ki a Hungexpóra, így a központi helyszínt összesen 616 ezren keresték fel. A kormánybiztos hangsúlyozta: egy adott tematika köré csoportosuló kiállításra 600 ezernél több ember még soha nem jött el A vidéki helyszíneket, amelyeken év végig zajlanak még a programok, eddig 1 millió 420 ezren keresték fel.

  •  Kovács Zoltán: Elképesztő húsz nap volt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!