2021. április 16.,
péntek, Csongor napja

Köszönetet mond László Imre polgármesternek a Mi Hazánk

MTI

2020. június 28., vasárnap 13:31

Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen balliberális ellenszavazatával sikerült elutasítani Karácsony Gergely kezdeményezését, amit korábban egyedül a Mi Hazánk ellenzett, így a fehérellenes rasszista Nelson Mandela nevét nem viselheti a XI. kerületi park - írta közösségi oldalán Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke.

A politikus úgy fogalmazott, a máskor vadul nácizó Karácsony Gergely most Adolf Hitler méltatásának ügyében lapít, hiszen a főpolgármester rasszista provokációnak minősülő közterület-elnevezési javaslata elbukott egy szoros, 11-10 arányú zárószavazáson az újbudai önkormányzatban, amit a Mi Hazánk saját sikerének tekint.

A most kirobbant hisztéria valójában a balliberális belső háború része, hiszen ugyanazon a testületi ülésen veszítette el vezető pozícióját a DK az önkormányzati vezetésen belül, mivel az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP bejelentette frakciószövetségük megalapítását Gyurcsány pártjával szemben a DK fővárosának minősülő Újbudán - írja Novák Előd.

Az alelnök hozzátette, miután a balliberális „demokraták” leszavazták azt a javaslatát, hogy a Mandela park elnevezésről kérjék ki az ott lakók véleményét, a közterületről döntő zárószavazáson végül László Imre polgármester is vállalhatatlannak érezve nemmel voksolt a terrorista Mandelára, így egy fideszes képviselő távolmaradása ellenére születhetett elutasító döntés.

HírTV