2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Kósa: Tarlósra szavazhatnak a baloldali választók is

Alternatíva híján Tarlós Istvánra fognak szavazni a baloldali választók is Budapesten – erre számít Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke.

Kósa Lajos a Kossuth rádióban azt mondta, az általuk meghirdetett program, mint a gazdaságfejlesztés, a munkahelyteremtés, a közbiztonság erősítése és a közlekedési feltételek javítása egy baloldali szavazónak is elfogadható. Ráadásul a politikus szerint a baloldal ahelyett, hogy a városok, települések problémáival foglalkozna, saját dolgaival van elfoglalva.

„Leginkább szerintem Tarlós Istvánra (fognak szavazni a baloldali választók – a szerk.). Tehát itt, a fővárosban majdnem biztos, egyszerűen nincs alternatíva egy baloldali szavazó számára, szerte az országban pedig nagyon sokfelé fognak szavazni. Én azt látom, hogy a mi jelöltjeinknek, tehát a Fidesz–KDNP jelöltjeinek a támogatóinak egy jelentős része egyébként lehet, hogy tavasszal baloldali szavazó volt, de annyira szétesett a baloldal és annyira nevetségessé tette önmagát, hogy tulajdonképpen azelőtt levonult a pályáról, mielőtt még a szavazásra sor kerülne” – fogalmazott Kósa Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Best of Momentum + videó

Célpont: Best of Momentum + videó

A nagy ellenzéki egyezkedés közepette úgy néz ki, a Momentum eltaktikázta magát. A párt támogatottsága mélyponton van. Mutatjuk az elmúlt időszak nagy „momentumait”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!