2022. 05. 18. Szerda Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Kósa: Ha növekszik a nyomás, megtesszük a megfelelő lépéseket

Ha nyomás nehezedik a déli határra, megtesszük a szükséges lépéseket – mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke a Magyarország Élőben című műsorban arra reagálva, hogy 70 ezer migráns tart Európa felé a Balkánon.

Ötven- és százezer körülire tehető a dél-balkáni útvonalon tartózkodó menekültek száma – tudtuk meg Kósa Lajostól, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnökétől.

„Ha ezek az emberek valamilyen szerevezés hatására megmozdulnak, akkor fordulhat elő, hogy ilyen nagy számban indulnak el Európa felé” – mondta Kósa.

A fideszes politikus úgy nyilatkozott, hogy az illegális migránsok mozgását az embercsempészek szervezik, karöltve a Soros György-féle szervezetekkel. „Nyilván nem ugyanabból az érdekből teszik – tette hozzá.

Kósa szerint Magyarország határai jól védhetőek, de ha szükséges, megteszik a szükséges lépéseket, és a katonákat is odarendelik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Küldöttgyűlést tartott a MAT

Ismét Csóti György lett a Magyar Atlanti Tanács (MAT) elnöke, akit a Magyar Tudományos Akadémián megtartott rendezvényen megjelent tagok egyhangú döntéssel választottak meg a szervezet vezetőjének.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!