2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek valószínűleg az életét köszönheti - szúrta ki a drot.info. Az MSZP élő közvetítésében, a Facebookon számolt be az mszp-s politikus, hogy hetekig szenvedett a koronavírus fertőzéstől. Hozzátette: két Szputnyik oltást kapott és mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát. Mert minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép - emelte ki Korózs Lajos. A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. Molnár Csaba EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát, majd a baloldali pártok itthon is határozati javaslattal akarták megakadályozni a Sputnyik és SINOPHARM vakcinával való oltást. A kezdeményezést Korózs Lajos is aláírta.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!