2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Korózs: Az OMSZ érzékenysége miatt törölték a videót

Ellentmondásba keveredett és élő adásban magyarázkodott Korózs Lajos a szocialisták videója miatt. A felvételen egy magát mentősnek kiadó nő arról beszél, hogy tíz általa ápolt súlyos beteg közül kilencen meghaltak. Az MSZP képviselője az ATV-ben nem tudott arra válaszolni, hogy miért az Országos Mentőszolgálat épülete előtt vették fel a videót. Korózs Lajos elismerte, hogy nem ellenőrizte a nő hátterét. A párt törölte a videót, Korózs Lajos elmondása szerint az Országos Mentőszolgálat érzékenysége miatt tették ezt.

  • Korózs: Az OMSZ érzékenysége miatt törölték a videót

Kapcsolódó anyag: 

Nacsa: Felháborító, hogy az MSZP a mentősök becsületét rombolja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!