2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak Győr polgármesterénél

Dézsi Csaba András, Győr polgármestere Facebook oldalán számolt be arról, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje.

  • Koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak Győr polgármesterénél

Ahogy arról korábban Híradónk is beszámolt, Győr jegyzőjének pozitív lett a koronavírus-tesztje. 

Ma este a város polgármestere, Dézsi Csaba András egy közleményt tett közzé a Facebook oldalán, amelyben arról írt, hogy március 27-én panaszmentes állapotban, egy magán laboratóriumban, önköltségen végeztette el a koronavírus RT PCR tesztet, amely negatív lett.

 

"Tekintettel arra, hogy a negatív teszt is akkor biztos, ha két vizsgálat erősíti meg, ezért március 31-én ismételten elmentem egy kontroll vizsgálatra. Ma este telefonon értesítettek a második vizsgálat eredményéről, amely pozitív eredményt mutat"

- folytatta Dézsi Csaba András.

A bejegyzésben hangsúlyozta, hogy tünetei továbbra sincsenek, azonban a szükséges intézkedéseket azonnal megtette. Az eredményről tájékoztatta háziorvosát, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályát, valamint az előírásoknak megfelelően, házi karanténba vonult.

Hír TV/Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!