2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Nacsa Lőrinc: Fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt

Az ország megvédésének kulcsa a nemzeti konzultáció kitöltése - hangsúlyozta Nacsa Lőrinc. Nacsa Lőrinc: Fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt
12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

12 éve történt a vörösiszap-katasztrófa

A katasztrófában több százan sérültek meg, és több mint 300 ház vált lakhatatlanná. 2022. október 04.
14-szer nevezte gazembernek Kocsis Máté Gyurcsányt

14-szer nevezte gazembernek Kocsis Máté Gyurcsányt

A gazember személyeskedik, hazudozik, fenyegetőzik, megint! Így reagált a Fidesz frakcióvezetője arra, hogy Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán sértő megjegyzést tett a miniszterelnökről. 2022. október 04.
Szijjártó: Átfogó nukleáris együttműködési program indul Üzbegisztánnal

Szijjártó: Átfogó nukleáris együttműködési program indul Üzbegisztánnal

Átfogó nukleáris együttműködési programot indít Magyarország és Üzbegisztán. Szijjártó Péter szerint a mostani előállítási kapacitások rendkívül felértékelődnek, mert nukleáris energia nélkül Európában nem lesz biztonságos ellátás. 2022. október 04.
Több száz kukás nem vette fel a munkát kedden reggel

Több száz kukás nem vette fel a munkát kedden reggel

A cégvezetés vadsztrájknak titulálta a megmozdulást, és megfenyegette a dolgozókat. 2022. október 04.
Borbély Ádám: A baloldal még mindig nem érti, hogy Székelyföldön magyarok élnek

Borbély Ádám: A baloldal még mindig nem érti, hogy Székelyföldön magyarok élnek

Angol nyelvű meghívót küldött Horváth Csaba a székelyföldi Csíkcsicsó polgármesterének, amelyben Zugló születésnapi ünnepségére invitálta. 2022. október 04.
 Népszámlálás - KSH: könyvtárakban is ki lehet tölteni az online kérdőívet

Népszámlálás - KSH: könyvtárakban is ki lehet tölteni az online kérdőívet

A népszámlálási kérdőíveket október 1. és 16. között az interneten, a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon válaszolhatják meg azok, akik önállóan szeretnének eleget tenni adatszolgáltatási kötelezettségüknek 2022. október 04.
Figyelmen kívül hagyja az MSZP kérését Ujhelyi István

Figyelmen kívül hagyja az MSZP kérését Ujhelyi István

Az MSZP-nek hátat fordító EP-képviselő szerint egykori pártja követelése színvonaltalan. 2022. október 04.
Egymásnak ugrottak a korábbi ellenzéki szövetségesek

Egymásnak ugrottak a korábbi ellenzéki szövetségesek

Ha egy pártnak nincs mondanivalója szűnjön meg, vagy olvadjon be egy másikba! Így kritizálta az ellenzéki pártokat Gyurcsány Ferenc. Eközben a Jobbik elnöke azt mondja: a kényszer miatt léptek szövetségre a DK-val. 2022. október 04.
Fidesz: Márki-Zay álljon el a városháza felújításától

Fidesz: Márki-Zay álljon el a városháza felújításától

Elfogadhatatlan, hogy saját tanácsadójával újíttatná fel a városháza épületét Márki-Zay Péter - közölte a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete. 2022. október 04.

Hatalomátvétel Pécsett

Pécsen a helyi képviselők azt állítják: a Gyurcsány-párt meg akarja szerezni az irányítást a szocialistáktól. 2022. október 04.

Már több mint félmillió háztartás vett részt a népszámlálásban

A népszámlálásban mintegy 5 millió cím érintett, vagyis csupán három nap alatt a címek több mint 11 százalékáról beérkeztek a válaszok. 2022. október 04.

Orbán Viktor: Egyre nehezebb a migrációs helyzet

Ideológiák helyett konkrét intézkedésekre van szükség az illegális migráció ellen - hangsúlyozta a miniszterelnök a hétfői magyar-osztrák-szerb csúcson. 2022. október 04.

Közel 2 millió dollárért vásárolt álomvillát Korányi Dávid

Az amerikai milliárdosok - és a Soros-birodalom - egyik kedvenc helyén, Connecticutban vásárolt ingatlant Korányi Dávid. 2022. október 04.

Fontos döntéseket hoz ma a parlament

A kormány normakontroll-javaslatáról és az Európai Bizottsággal történő megegyezéshez szükséges javaslatokról dönt ma a parlament. 2022. október 04.

Sztrájkba léphetnek a szemétszállítók a fővárosban

Leállhat ma a szemétszállítás a fővárosban - értesült a Blikk. Reggel nem álltak munkába a szemétszállítók Budapesten. 2022. október 04.

Nem fenyeget lezárásokkal az őszi járványhullám

Az ország ugyanis jobban fel van készülve az őszi és téli időszakra, mint tavaly volt. 2022. október 04.

Két év múlva csillagászati összeg ütheti Ujhelyi István markát

Százmillió forintot meghaladó jövedelemre tehet szert Ujhelyi István azzal, hogy az MSZP-ből történt kilépése után nem adta vissza európai parlamenti képviselői mandátumát. 2022. október 04.

Külföldről érkező pénzzel és amerikai szakértőkkel befolyásolták a választást

Egyre világosabb, hogy a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat-cégcsoportnál elrejtett tapasztalt amerikai szakértőkkel kívánták befolyásolni a végeredményt. 2022. október 04.

Újjáépül a szandaszőlősi Eszterlánc óvoda

A kivitelezés során a régi, négy csoportszobás épületet lebontják, és a helyén egy öt csoportszobás, 125 férőhelyes óvodát építenek. 2022. október 04.

Kizárólag a békekötés enyhíthet a válságon

Egységes fellépést, és európai szintű összefogást sürgettek a válság hatásainak tompítása érdekében az elemzők a Mathias Corvinus Collegium budapesti konferenciáján. 2022. október 03.

Bakondi: Délebbre kell tolni a migrációs védvonalat

azt követően nyilatkozott erről, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár és Aleksandar Vucic szerb elnök migrációs kérdésekről folytatott megbeszélést. 2022. október 03.

Dollárbaloldal: Nem volt törvénytelen az amerikai pénzek felhasználása

A párbeszédes Jámbor András szerint az egész ügy csupán koholmány, míg a korábbi jobbikos Jakab Péter nem tud arról, hogy Márki-Zay Péter mozgalma finanszírozta volna a kampányt. 2022. október 03.

Napirend előtti felszólalások

Az energiaválságról és a kormány válságkezeléséről is szó volt napirend előtt az Országgyűlésben. A legtöbb ellenzéki képviselő Orbán Viktort tette felelőssé a válságért, a Momentum képviselője azonban felszólalásában Gyurcsány Ferencet is hibáztatta korábbi tetteiért. 2022. október 03.

Azonnali kérdések órája a Parlamentben – élőben a HírTV műsorán

Három napot ülésezik a héten az Országgyűlés. A hétfői határozathozatal után interpellációk és azonnali kérdések hangzanak el az Országgyűlésben. Az azonnali kérdések óráját a HírTV, Facebook- és YouTube-csatornánk élőben közvetíti. 2022. október 03.

MSZP: Ujhelyi fizesse vissza tartozásait, mandátumát pedig adja vissza

A politikus búcsúlevelében azt írta, a mai MSZP mechanizmusaitól, szemellenzős jövőtlenségétől kell búcsúznia, nem pedig a párt múltjától. 2022. október 03.

A népszámlálásra való részvételre buzdít Novák Katalin köztársasági elnök

Az államfő emlékeztetett: a közös jövőnket alakító jó döntésekhez ismerni kell az országot, közösségeit, és azokat, akik alkotják azt. 2022. október 03.

Hollik István: A Fidesz–KDNP ellenzi, a magyar baloldal támogatja a szankciókat

A politikus kiemelte: mára világossá vált, hogy Brüsszel korlátozó intézkedései nem működnek, ennek ellenére a magyar baloldal még mindig szankciópárti. 2022. október 03.

Fokozatosan csökken parlagfű pollenkoncentrációja

Országosan továbbra is az alacsony-közepes tartományban van az allergén növény virágpor-koncentrációja. 2022. október 03.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!