2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Konfliktusok és szankciók helyett párbeszédet sürgetett a külügyminiszter

Aggasztónak nevezte a külgazdasági és külügyminiszter a globális gazdaság főszereplői közötti kölcsönös szankciókat. Szijjártó Péter az Európa Tanács hamburgi ülésén azt mondta, sajnálatos, hogy a járvány mellett új politikai konfliktusok alakultak ki. A tárcavezető közösségi oldalára feltöltött videójában úgy fogalmazott, "a magyarok megtanulták a történelem leckéit, és tudják, hogy amikor a Kelet és a Nyugat között konfliktus bontakozik ki, Közép-Európa általában veszít. Hazánk éppen ezért a párbeszéden alapuló kapcsolatok fenntartására törekszik a Nyugattal és a Kelettel is.

  • Konfliktusok és szankciók helyett párbeszédet sürgetett a külügyminiszter

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!