2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Kolber István, korábbi Gyurcsány-miniszter és államtitkár a Fővárosi Vagyonkezelőben vigad + videó

"Nézzünk egy újabb veterán Gyurcsány-katonát a városházáról. Itt is van Kolber István. Az MSZP alapító tagja volt, majd Gyurcsány államtitkáraként és minisztereként közvetlen közelről is szolgálta a szocik rémuralmát. Majd a DK alapításánál is ott volt, és azóta is aktívan kiszolgálja Gyurcsányt. És hogy mi köze Karácsonyhoz? Hát az, hogy a Fővárosi Vagyonkezelő Zrt. igazgatóságába ültették be, és azóta is onnan fizetik ki a pártmunkáját." Ezt Szentkirályi Alexandra mondta egy új interjújában.

  • Kolber István, korábbi Gyurcsány-miniszter és államtitkár a Fővárosi Vagyonkezelőben vigad + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!