2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Kocsis Máté feljelentést tesz Pikó András ellen

Valótlan állításai miatt Kocsis Máté pert indít Pikó András ellen - ezt Facebook-oldalán közölte a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté leszögezte: a káptalan-füredi gyermektábor beruházási támogatását az Emberi Erőforrások Minisztériuma azért vonta vissza, mert a Pikó-vezette Józsefváros 2020 őszén lebutította a szakmai programot.

Az eredeti tartalom durva megváltoztatását ezért az EMMI nem tartotta támogathatónak, a kerület vezetése így elbukta a pénzt.

A frakció-vezető közölte: Pikó hazudik, amikor arról beszél, hogy a fideszes politikus bosszújáról van szó.

Kocsis Máté emlékeztetett: a Pikó-vezette városrész dolga annyi lett volna, hogy 2020-ban az 1 milliárdos állami támogatásból befejezzék a beruházást, de hónapokig semmit nem csináltak.

Kocsis Máté hozzátette: a bíróságon elnyert pénzből játékokat és sport-szereket fog vásárolni a józsefvárosi gyermekeknek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Omikron: Sokan nem fordulnak orvoshoz

Az omikron nagyon gyorsan fertőz, de vélhetően a lefutása is gyors lesz a csúcs után. Soha nem azonosítottak annyi új fertőzöttet Magyarországon, mint kedden, több mint 20 ezret egy nap alatt.

Megszűnt a korlátozások zöme Angliában

A brit kormány döntése alapján - amelyet Boris Johnson miniszterelnök jelentett be a múlt héten - csütörtöktől nem kell oltási igazolást bemutatni a belépés feltételeként azokban az angliai intézményekben, amelyekben ezt eddig kormányzati rendelkezés írta elő.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!