2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kocsis Máté: Az én édesanyámra is gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc azt állítja, 800 millió forint közpénzből készült a róla szóló film. Ez egy újabb hazugság a bukott kormányfőtől, amire most Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is reagált Facebook-oldalán. Kocsis Máté szerint beteges, ahogy Gyurcsány Ferenc újra és újra hazudik.

Gyurcsány Ferencnek amikor mozog a szája vagy hazudik, vagy iszik.

Most épp azzal vádaskodik, hogy 800 millió közpénzből készült a róla szóló film. De hát nem közpénzből készült! Megint hazudik. Újra és újra. Beteges. Erről szól az ő története és erről szól a film is.

Azért fél tőle, mert tisztában van vele: őt a saját múltja fogja legyőzni - írja Facebook-oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

A film kapcsán Kocsis Máté egy szerda esti bejegyzésében elmondta, az ő édesanyjára is - sok más emberhez hasonlóan - Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál.

Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt. Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is

- tette hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője szerint ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlja a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül.

Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak!

- írta Kocsis Máté.

Origo

 

Kapcsolódó anyag:

Itt a Gyurcsány hazugságbeszédéről készülő film első előzetese!

Helmeczy Dorottya: Most aktívan politizáló személyek is benne vannak a filmben

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!