2020. augusztus 12.,
szerda, Klára napja

Kocsis Máté: Az egyetlen csoda Zuglóban, hogy még működik a költségvetése

Hír TV

2019. augusztus 31., szombat 18:28

Képtelen baloldali polgármesterként viselkedni és felelősséget vállalni a döntéseiért Karácsony Gergely - hívta fel a figyelmet a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté szerint az egyetlen csoda Zuglóban, hogy még működik a költségvetése. Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt is elképzelhetőnek tartja, hogy a kerület költségvetése a csőd szélén áll.

Alkalmatlan a város vezetésére Karácsony Gergely - jelentette ki Puzsér Róbert. A független főpolgármester-jelölt hangsúlyozta: Karácsony számos olyan alkut kötött meg, amely hátrányt okozott Zugló számára. A publicista azt is elmondta: nem ismeri a 14. kerület jelenlegi pénzügyi helyzetét, de elképzelhetőnek tartja, hogy igazak a hírek, amelyek szerint a kerület költségvetése a csőd szélén áll.

A Fidesz frakcióvezetője arra kérte az ellenzéki főpolgármester-jelöltet, hogy programbemutatóján számoljon be Zugló eredményeiről. Kocsis Máté szerint ugyanis érthetetlen, hogy ha a 14. kerület egy sikertörténet, akkor az ellenzék jelöltje miért nem azzal kampányol. A politikus Zugló jegyzőjét idézve azt mondta: az egyetlen csoda a kerületben, hogy a költségvetés még mindig működőképes.

Kocsis Máté emlékeztetett: a zuglói önkormányzat bevételei már a tavalyi évben 3 és fél milliárd forinttal maradtak el a tervezettektől, a parkolásból pedig mintegy 338 millióval kevesebb folyt be a vártnál.

Hír TV