2021. április 20.,
kedd, Tivadar napja

Kocsis Máté: Amint előkerül Európában a migráns-vita, rögtön előkerül Soros György is

Hír TV

2020. november 22., vasárnap 17:31

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán osztott meg egy videót.

Amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak. Képes volt most is írni egy cikket (https://bit.ly/3m7RHBj), amiben közli velük, hogyan kell indulniuk majd a ‘22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol.

Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot. Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért. Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból.

Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. Az alábbi videóban maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé - írta Kocsis Máté Facebook-posztjában.

A videó ide kattintva érhető el.

Hír TV/Facebook