2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Kocsis Máté: A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a békét és biztonságot képviseli Mezőtúron

Szűcs Dániel alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje olyan politikai közösség tagja, aki a békét és a biztonságot képviseli Mezőtúron - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, arra kérve a helybélieket, hogy szavazzanak a jelöltre a július 17-ei időközi polgármester-választáson.

  • Kocsis Máté: A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a békét és biztonságot képviseli Mezőtúron

Kocsis Máté a helyi közösségi házban rendezett lakossági fórum előtt újságíróknak arról beszélt: Szűcs Dániel a jelöltek közül az egyetlen, aki bizonyítottan jól tud együtt dolgozni Herczeg Zsolt korábbi polgármesterrel, a térség fideszes országgyűlési képviselőjével.

Mezőtúr számára a legtöbb lehetőséget tudja kiaknázni, ismeri a város ügyeit, a képviselő-testület többsége is támogatja; azt képviseli, hogy a magyar családok mindennapjai könnyebbek legyenek és Mezőtúr folyamatosan fejlődjön - mondta a kormánypárti politikus Szűcs Dánielről, akiről úgy fogalmazott: ő az esélyes jelölt, de "ezt az esélyt győzelemre is kell váltani".

Herczeg Zsolt úgy mutatta be a jelöltet: 2010 óta dolgozik vele, az alpolgármesteri tisztséget 2020 óta tölti be.

Mint mondta, április 3-án őt a választópolgárok országgyűlési képviselőnek választották, az alpolgármester azóta vezeti a várost. "Bebizonyította, hogy alkalmas feladatra."

Kitért arra is, hogy maguk mögött tudhatják a kormány támogatását, és nagyon jó a kapcsolat a megyei önkormányzattal is.

Hubai Imre (Fidesz-KDNP), a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta: a megye és a térség önkormányzatai minden segítséget meg fognak adni Mezőtúrnak és Szűcs Dánielnek.

Szűcs Dániel arról beszélt, hogy az elmúlt tizenkét évben a közös erőfeszítéseiknek köszönhetően számos eredményt értek el Mezőtúron, de még sok a tennivaló. Céljának nevezte, hogy "minden generáció megtalálja Mezőtúron a számítását".

A polgármesteri tisztségért hárman indulnak a július 17-i időközi választáson: Szűcs Dániel mellett Fekécs Gábor, a TEKE (Tegyünk Együtt Közösségünkért Egyesület) Mezőtúr képviseletében és a független Nagy István.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!