2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Kilencre emelkedett a koronavírusos-fertőzöttek száma Magyarországon

A sajtótájékoztatót Lakatos Tibor, az operatív törzs ügyeleti központ vezetője kezdte.

  • Kilencre emelkedett a koronavírusos-fertőzöttek száma Magyarországon

 

Lakatos Tibor a sajtótájékoztatót azzal kezdte, hogy elmondta kettővel emelkedett a fertőzöttek száma idehaza. Egy iráni és egy magyar állampolgár tesztje lett pozitív.

Az operatív törzs ügyeleti központ vezetője kitért arra, hogy Közép-Európa minden országában regisztráltak újabb megbetegedéseket. 

Elhangzott, hogy életbe lépett az a korlátozás, hogy Észak-Olaszországból sem Debrecen, sem Budapest nem fogad járatokat. Ezt az intézkedést egészen addig hatályban tartják, amíg az észak-olasz helyzet nem javul. 

Lakatos Tibor kitért arra is folyamatosan érkeznek a hívások a két zöldszámra is. Felhívta arra a figyelmet, hogy a zöldszámok nem a betegségek bejelentésére szolgálnak, a szakemberek nem tudják a betegellátási rendszerbe irányítani azokat, akiknek szüksége van rá.

Koronavírus - Már 9 igazolt fertőzés Magyarországon

Dömötör: Az operatív törzs folyamatosan végzi a munkáját

Izrael és hét európai ország vezetői videokonferenciát tartottak

Kínai szakértő: Legalább júniusig tarthat a járvány

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!