2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Kikerülte a válaszadást a TISZA Párt + videó

Többek között azt szerettük volna megtudni, hogy kártalanították-e azt személyt, akinek telefonják- sajtóinformációk szerint - Magyar Péter a Dunába dobta, illetve hogy a párt etikai bizottsága vizsgálja-e azokat az információkat, amelyekről egy nő számolt be a héten a TV2-nek.

  • Kikerülte a válaszadást a TISZA Párt + videó

Ezek a felvételek nemrég kerültek nyilvánosságra: ezeken a Tisza Párt alelnöke látható egy budapesti szórakozóhelyen. A frissen megválasztott EP-képviselőt ugyanezen az éjszakán a biztonsági őröknek kellett kivezetniük a szórakozóhelyről.

A Ripost információi szerint az egyik vendég a telefonjával felvételeket készített Magyar Péterről, ám amikor ezt a politikus észrevette, elvette a készüléket, majd szemtanúk beszámolója szerint a Dunába dobta azt.

A Bors később arról írt, a rendőrség megtalálta a telefont, amelynek a tárhelyén lévő felvételek bizonyítékul szolgálhatnak az eset tisztázáshoz. Magyar Péter mentelmi joga miatt az ügy a rendőrségtől a Központi Nyomozó Főügyészséghez került.

"Rám feküdt, és akkor mondta, hogy... most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról."

Erről pedig már egy nő beszélt a TV2-nek pár nappal ezelőtt. Elmondása szerint egy társkereső oldalon ismerkedett meg Magyar Péterrel, a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett. Tényi István csütörtökön szexuális kényszerítés gyanúja miatt tett feljelentést a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnél. Az ügyvéd a Hír TV-nek azt is elmondta, kérdés, hogy a Tisza Párt etikai bizottsága kivizsgálja-e az alelnök ügyeit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!