2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kihátrál a kispesti polgármester Lackner Csaba mögül

Kihátrál a kispesti polgármester Lackner Csaba mögül. A Népszavának adott interjújában Gajda Péter a közéletből való távozásra szólította fel a kispesti szocialista képviselőt, amennyiben beigazolódik, hogy ő beszél a kiszivárgott botrányos hangfelvételeken.

  • Kihátrál a kispesti polgármester Lackner Csaba mögül

Gajda Péter a kerületében kipattant korrupciós ügyről eddig csak annyit mondott, hogy nem ismeri fel párttársát Lakner Csabát a videón.

A Népszavának adott interjúban ma már viszont azt nyilatkozta, ha mégis Lakner beszélt, vissza kell adnia képviselői mandátumát. Gajda Péter azt is állítja még mindig nem beszélt Lackner Csabával. A hangfelvétel miatt, amelyen egyebek közt az is elhangzott 3 millió forint kenőpénzt fogadott el, viszont feljelentést tett.

Közben a kiszivárgott felvételek újabb részletei kerültek nyilvánosságra. Az ellenzék csak üzletként tekint az összefogásra Kispesten – derült ki a Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott közel félszáz órányi hangfelvételből. A Magyar Nemzet mai számában arról ír, hogy a hanganyagon beszélgetők visszaemlékezése szerint Gajda Péter polgármester arra ösztökélte embereit, hogy hozzák létre a kerületben a Demokratikus Koalíció alapszervezetét, mert azzal szerintük „sokkal több pénzt lehetne keresni”. A felvételen elhangzik, hogy a kispesti alpolgármester fel is kérte a soroksári MSZP korábbi elnökét, Kiss Jenőt a helyi DK vezetésére.

Hír TV

KAPCSOLÓDÓ

Mesés külföldi ingatlanokban állnak a kispesti közpénzek?

Újabb hangfelvételek a kispesti szocialista botrányról

Kulcsszerepben Karácsony szövetségeseinek strómanja

Mr. Negyven Százalék is ott van Karácsony csapata körül

Informátor: Az utóbbi évek legnagyobb botránya

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szlávik János: Nagyon sok ember fog meghalni + videó

Szlávik János: Nagyon sok ember fog meghalni + videó

A WHO szerint a háborútól szenvedő Gázai övezetben a halálozások számának jelentős megemelkedését okozhatják az egyre terjedő, főleg légúti és hasmenéses tünetekkel járó betegségek.Kapcsoltuk Dr. Szlávik Jánost, a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetőjét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!