2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

Kihallgatták, majd őrizetbe vették a sztárügyvédet

Őrizetbe vették Ruttner Györgyöt – ezt a védője is megerősítette.

A fővárosi főügyész közlése szerint gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek egy budapesti ügyvédet, aki a megalapozott gyanú szerint 2010 és 2012 között több alkalommal kötött letéti megállapodást ügyfeleivel, majd az átvett összegekkel később nem számolt el, hanem sajátjaként rendelkezett velük. Négy ügyfelétől összesen több mint 40 millió forintot vett át ügyvédi letétként.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség különösen nagy értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények miatt vette őrizetbe, A Budai Központi Kerületi Bíróságon indítványozta a házi őrizetének elrendelését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!