2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Belföld

Kiderült, milyen sérüléseket szenvedett az óriáskerékből kizuhant férfi

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy milyen sérülései lettek annak a férfinak, aki csütörök este kizuhant a Balaton Soundon az óriáskerékből.

  • Kiderült, milyen sérüléseket szenvedett az óriáskerékből kizuhant férfi

KÉT NAPPAL EZELŐTT KIZUHANT EGY FÉRFI AZ ÓRIÁSKERÉKBŐL A BALATON SOUNDON.

A szemtanúk szerint a férfi egyedül szállt be az óriáskerék egyik gondolájába, átmászott a védőkorlát feletti résen és onnan zuhant le. A balesetnek nem volt előzménye, minden gyorsan történt, nem volt esély arra, hogy megállítsák.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben. 

A Blikk kérésére az Országos mentőszolgálat szóvivője elmondta, milyen sérülésekkel szállították kórházba a gondtalan férfit.

A FIATAL FÉRFI SÚLYOS KOPONYA, GERINC, ILLETVE BELSŐ SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, HELYSZÍNI ELLÁTÁS UTÁN AZONNAL SÜRGŐSSÉGI OSZTÁLYRA SZÁLLÍTOTTUK

- nyilatkozott Győrfi Pál.

Jelenlegi állapotáról több információt nem árult el.

FOTÓ: CSUDAI SÁNDOR - ORIGO

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!