2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Kiderült, hol helyezné örök nyugalomra édesanyja Berki Krisztiánt

Bár még nincs pontos információ a volt labdarúgó halálának okáról, a temetés körüli teendőkkel már van dolga a családnak.

  • Kiderült, hol helyezné örök nyugalomra édesanyja Berki Krisztiánt

Berki Krisztiánt Tatabányán szeretné eltemetni édesanyja, ott, ahol felnőtt. A médiaszemélyiség egy hete hunyt el, ugyanakkor még nem tisztázott, pontosan mi okozta hirtelen halálát. Bár a boncolás már megtörtént, ugyanakkor a toxikológiai eredményre még várni kell. Emiatt a temetése is húzódik, ám a család már elkezdte az előkészületeket. Az özvegy tervei szerint Esztergomban tartanak majd búcsúztatót, de az, hogy hol nyugszik majd, még nem tisztázott.

„Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat”– mondta Júlia, Berki Krisztián édesanyja a Blikknek.

A végsőt szót ugyanakkor Mazsi fogja kimondani, aki úgy tudni, azért vált elérhetetlenné, mert szüleihez költözött átmenetileg Kecskemétre.

„Még nem tudja túltenni magát a tragédián. A családján kívül gyakorlatilag nem áll szóba senkivel, érthető, hogy ott talál igazi vigaszt”– mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

Berki Krisztián holttestére otthonában talált rá mindössze 8 éves kislánya, Nati. Mint azt a Bors megírta, a kislány, miután nem érte el Mazsit, az utolsó hívott számot tárcsázta a telefonjából. Berki pszichológusa értesítette a mentőket.

Időközben a rendőrség elfogta a volt Fradi-vezér feltételezett dílerét. Miután K. Istvánt kihallgatták az ügyben, el is engedték, annak ellenére, hogy nagy mennyiségű kábítószert találtak a lakásán, mivel a férfi tagadja, hogy értékesítette volna a drogot. Csak azt ismerte el, hogy ő maga fogyasztó.

Időközben az egyik leghíresebb látó is megszólalt Krisztián halála kapcsán, akinek a túlvilágról üzent a sztár, és nemcsak Mazsinak küldött üzenetet, hanem Hajdú Péternek is, akivel jó kapcsolatban volt a LifeTV-nél.

Fotó: TV2

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!