2021. március 2.,
kedd, Lujza napja

Csalódott Gyurcsány Ferencben a DK-ból kilépett két óbudai politikus

Hír TV

2021. január 23., szombat 16:07

Bár egyetértenek a DK céljaival, de csalódtak Gyurcsány Ferencben - ezzel indokolta híradónknak a pártból való távozásukat az a két óbudai politikus, akik pénteken jelentették be, hogy kilépnek a Gyurcsány-pártból.

 

A DK két III. kerületi tagja, Hazai András alpolgármester és Rózsa László képviselő, a kerület egészségügyi bizottságának vezetője döntött a távozás mellett. Rózsa László azt mondta: személyes okok miatt hagyták ott a Demokratikus Koalíciót. Hozzátette: ennek ellenére továbbra is támogatják az ellenzéki koalíciót, és a kerület DK-s polgármesterét, Kiss Lászlót. A politikusok kilépésükkel egy időben lemondtak az önkormányzaton belüli vezető pozícióikról.

Korábbi anyag: 

Ketten is kiléptek a DK-ból

Ketten is kiléptek a DK-ból - tudta meg a Telex. A párt két III. kerületi tagja, Hazai András alpolgármester és Rózsa László képviselő, a kerület egészségügyi bizottságát vezetője döntött a távozás mellett. Indoklásuk szerint azért, mert a pártelnök, Gyurcsány Ferenc nem tartotta be a korábban nekik tett ígéreteit. Úgy nyilatkoztak: "A DK egy nagy és professzionális párt, de minél nagyobb, annál kevesebb benne a lélek”. A politikusok kilépésükkel egy időben lemondtak az önkormányzaton belüli vezető pozícióikról.

Hír TV