2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Kétnapos kongresszust tart Zágrábban az Európai Néppárt

Kétnapos tisztújító kongresszust tart az Európai Néppárt Zágrábban. Az elnöki tisztségre az egyedüli jelölt Donald Tusk, az Európai Tanács leköszönő elnöke.

  • Kétnapos kongresszust tart Zágrábban az Európai Néppárt

Miután a Fidesz tavasszal felfüggesztette tagságát, a nagyobbik kormánypárt képviselői nem vesznek részt az ülésen. Jelen van azonban a KDNP és az RMDSZ. A találkozón megválasztják a jobbközép pártcsalád új vezetőjét. Joseph Daul helyére egyedül az Európai Tanács leköszönő elnöke pályázott, így Donald Tusk váltja a 72 éves francia politikust a párt élén. Hogy mi lesz a Fidesz sorsa, az csak jövőre derül ki. A "három bölcs", akik a magyar jogállamiság helyzetét vizsgálják ugyanis még nem készítették el jelentésüket. 

A horvát fővárosból Velkovics Vilmos jelentkezett:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!