2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Késelés áldozata lett egy fiatal férfi Pécsen

Késelés áldozata lett egy 20 éves férfi szombaton este Pécsen, az egyik feltételezett elkövetőt már elfogták a rendőrök - ismerteti honlapján a rendőrség.

  • Késelés áldozata lett egy fiatal férfi Pécsen

Elfogták a szombati pécsi emberölés feltételezett elkövetőit - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében felidézte: szombat este Pécsen, a Buzsáki Imre utcában az egyik lakásban két férfi és egy nő bántalmazott két férfit. Az egyik támadó egy késsel megszúrta a 20 éves férfit, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. Az 54 éves férfi könnyebben sérült meg.

A három támadó közül az egyiküket - egy 43 éves helyi férfit - a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről. Őket vasárnap délelőtt fogták el Pécsen.

A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra - írta a rendőrség.

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrségre bejelentés érkezett hogy a Buzsáki Imre utca egyik lakásában egy férfit megkéseltek.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy a lakásban egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott, amikor bement hozzájuk két másik férfi és egy nő, és bántalmazták őket. A dulakodás során az egyik támadó egy késsel megszúrta a fiatalabbik férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Az idősebb férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A három támadó közül az egyiküket - egy 43 éves helyi férfit - a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket keresik a rendőrök.

A rendőrség honlapján később azt közölte: a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki és közzétették a két feltételezett elkövető fényképét is. Felhívásukban azt kérik, hogy aki a keresett két személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!