2021. július 23.,
péntek, Lenke napja

Kerékpártolvajok rendőrkézen – a biciklik tulajdonosait továbbra is keresik!

2021. június 10., csütörtök 13:04

A Szombathelyi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást folytat két fiatal férfival szemben.

Ahogy korábban a police.hu beszámolt arról, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság két férfit keresett, akik a szombathelyi vasútállomás épületének főbejárata melletti nyitott kerékpártárolóból eltulajdonították a képeken látható kerékpárokat.

A széleskörű adatgyűjtésnek, a beszerzett információknak és a kamerafelvételeknek köszönhetően a szombathelyi nyomozók elfogtak egy 18 éves és egy 21 éves fiatalt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A kihallgatásuk során a bűncselekmény elkövetését elismerték. 

A Szombathelyi Rendőrkapitányság továbbra is kéri a lakosság segítségét a képen látható, narancssárga színű, férfi vázas, Btwin Rockrider 340 márkájú, mountain bike típusú, 000001130516 vázszámú kerékpár, valamint egy fekete színű, férfi vázas, Laux Jack márkájú kerékpár tulajdonosainak felkutatásában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárokat felismeri, valamint azokkal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

 

Segítségüket köszönjük!

A képekért kattintson ide: KERÉKPÁRTOLVAJOK RENDŐRKÉZEN – A BICIKLIK TULAJDONOSAIT TOVÁBBRA IS KERESSÜK

police.hu