2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Keménymag: Nehéz lesz utolérni Orbán Viktort

Hír TV

2020. december 1., kedd 21:55

A Hír TV eheti Keménymag című műsorában Velkovics Vilmos többek között arra is kereste a választ vendégeivel Apáti Bencével, Lentulai Krisztiánnal és Pataki Tamással, hogy lehet testtel megvédeni a Városligetet.

Velkovics Vilmos a műsor elején megjegyezte, hogy ma van a magyar politika gyásznapja, hiszen Nagy Blanka kilépett a Momentumból. De amellett sem mehettek el szó nélkül, hogy Orbán Viktor miniszterelnök 172 év rekordját döntötte meg, hiszen ő az a kormányfő, aki a leghosszabb ideje van hivatalban. De az is biztos, hogy ő az a miniszterelnök, aki fuvarozást is vállal másodállásban. Legutóbb orvostanhallgatókat vitt el tesztelni a saját autóján. Sőt még azt is felidézték, hogy egy nemrég publikált felmérés szerint a magyarok 59 százaléka jó véleménnyel van a kormányfő munkájáról.

Lentulai Krisztián szerint

most értékelődik fel Gyurcsány Ferenc és Medgyessy Péter tevékenysége, hiszen ők hajdanán képesek voltak legyőzni a rekordert.

De erre már ki is emlékszik, illetve arra sem, hogy Medgyessy évtizedekkel ezelőtt egy komoly ügynök volt – húzta alá a Karc FM főszerkesztő-helyettese, majd sommásan megjegyezte, hogy nem is érti, hogy Sean Connery halála után a forgatókönyvírók nem keresik fel. Miért gondolkoznak fekete bőrű női 007-esben.

Ezt követően

felidézték Kunhalmi Ágnes meglepő ATV-s megnyilvánulását, amelyben az MSZP-s politikus már-már megdicsérte a miniszterelnök munkásságát és igazat adott neki.

Erre Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója csak annyit reagált, hogy nem is kell költeni 2022-ben kampányra, elég lesz csak ezt a felvételt bejátszani.

Lentulai Krisztián az elhangzottakhoz azt fűzte hozzá, hogy

ebből a megnyilvánulásból még cinizmus sem hallatszott ki.

A műsor hátralévő részében Pataki Tamás arról kérdezte az utca emberét, hogy szerintük ki lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje 2022-ben, de arról is szó volt, hogy az FC Barcelona mellélőtt a közösségi médiában, hiszen Budapest helyett Bukarestet tüntették fel a következő meccsük helyszínéül.

Teljes adás:

Hír TV