2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Keményen nekiment Ungár Péter a Jobbiknak

Keményen nekiment a Jobbiknak Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő, miután a Jobbik amiatt kérte számon, hogy belső pártügyeikkel foglalkozik. Ungár szerint a Jobbik elvesztette minden komolyan vehetőségét a sajtószabadság kérdésében.

  • Keményen nekiment Ungár Péter a Jobbiknak

Nem adja vissza országgyűlési mandátumát Varga Damm Andrea, hiába szólította fel a Jobbik - erről a Jövő tévében beszélt még csütörtökön este. A hét elején kezdődött az újabb belső konfliktus Jakab Péter pártjában. Varga Damm mellett, a korábbi pártelnököt Sneider Tamást a parlamenti alelnöki tisztségéből hívták vissza, de Sneider sem távozik önként.

Jakab Péter Jobbik-elnök egy korábban, a HírTV birtokába került hangfelvételen fekete listán sorolta fel azoknak a Jobbikosoknak a nevét, akikkel nem akar együtt dolgozni. Köztük volt Varga Damm Andreáé is.

Egy esetlen politikai leszámolás zajlik a Jobbikban - ezt írta véleménycikkében az Ungár Péterhez köthető Azonnali.hu. Az internetes oldalon azt is írták: az utóbbi időben

csak a grafikus végzett jó munkát a Jobbikban, aki a párt utolsó logóját rajzolta meg.

A Jobbikhoz köthető Alfahír azonban nehezményezte, hogy Ungárék a Jobbik széthullásáról írnak. Emiatt a Jobbik sajtója számon is kérte Ungár Pétert, amire a politikus közösségi oldalán úgy reagált, hogy

a Jobbik Magyarországért Mozgalom elvesztette minden komolyan vehetőségét a sajtószabadság kérdésében.

Ungár azt is írja: ha egy újságban nem tetszenek a publicisztikák, nem a többségi tulajdonost kérdezzük. Kifejtette: ismerős neki a Jobbik helyzete, ő is volt már tagja széthullóban lévő pártnak. Mint fogalmazott, sokat hibázott a 2018-as kampányban és azt követően, de belátta és tanult belőle és nem a médiát hibáztatta. Megjegyezte: ezt ajánlja a az Alfahír tulajdonosainak is.

Kerestük Ungár Pétert, de Híradónknak azt mondta, ezen túlmenően nem akar a Jobbikkal foglalkozni. Kerestük a Jobbikot is a témában, de adásunkig nem válaszoltak.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!