2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Belföld

Keményen nekiment Ungár Péter a Jobbiknak

Keményen nekiment a Jobbiknak Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő, miután a Jobbik amiatt kérte számon, hogy belső pártügyeikkel foglalkozik. Ungár szerint a Jobbik elvesztette minden komolyan vehetőségét a sajtószabadság kérdésében.

  • Keményen nekiment Ungár Péter a Jobbiknak

Nem adja vissza országgyűlési mandátumát Varga Damm Andrea, hiába szólította fel a Jobbik - erről a Jövő tévében beszélt még csütörtökön este. A hét elején kezdődött az újabb belső konfliktus Jakab Péter pártjában. Varga Damm mellett, a korábbi pártelnököt Sneider Tamást a parlamenti alelnöki tisztségéből hívták vissza, de Sneider sem távozik önként.

Jakab Péter Jobbik-elnök egy korábban, a HírTV birtokába került hangfelvételen fekete listán sorolta fel azoknak a Jobbikosoknak a nevét, akikkel nem akar együtt dolgozni. Köztük volt Varga Damm Andreáé is.

Egy esetlen politikai leszámolás zajlik a Jobbikban - ezt írta véleménycikkében az Ungár Péterhez köthető Azonnali.hu. Az internetes oldalon azt is írták: az utóbbi időben

csak a grafikus végzett jó munkát a Jobbikban, aki a párt utolsó logóját rajzolta meg.

A Jobbikhoz köthető Alfahír azonban nehezményezte, hogy Ungárék a Jobbik széthullásáról írnak. Emiatt a Jobbik sajtója számon is kérte Ungár Pétert, amire a politikus közösségi oldalán úgy reagált, hogy

a Jobbik Magyarországért Mozgalom elvesztette minden komolyan vehetőségét a sajtószabadság kérdésében.

Ungár azt is írja: ha egy újságban nem tetszenek a publicisztikák, nem a többségi tulajdonost kérdezzük. Kifejtette: ismerős neki a Jobbik helyzete, ő is volt már tagja széthullóban lévő pártnak. Mint fogalmazott, sokat hibázott a 2018-as kampányban és azt követően, de belátta és tanult belőle és nem a médiát hibáztatta. Megjegyezte: ezt ajánlja a az Alfahír tulajdonosainak is.

Kerestük Ungár Pétert, de Híradónknak azt mondta, ezen túlmenően nem akar a Jobbikkal foglalkozni. Kerestük a Jobbikot is a témában, de adásunkig nem válaszoltak.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!